duminică, 31 ianuarie 2010

Bioterorism

Indivizii care fac propaganda agresiva si ilogica impotriva vaccinarii ar trebui judecati pentru terorism...

Doctorii ce dau dovada de inconstienta si contamineaza bolnavii (refuzand in prealabil vaccinarile) ar trebui si ei sa fie judecati pentru terorism...

Parintii ce nu isi dau acordul pentru vaccinarea odraslelor... si apoi nu au grija de sanatatea copiilor lor ar trebui judecati pentru omor/vatamare corporala din culpa daca acestia patesc ceva din cauza unei boli complet prevenibile printr-un simplu vaccin....

Oricine are dreptul sa fie sceptic, sa puna intrebari si sa aleaga pe proprie raspundere, insa a incerca sa ii "convertesti" pe altii, mai ales dupa ce ti se explica ca bati campii... ca nu exista nici macar un dubiu cu privire la eficacitatea vaccinarii (si la riscurile infime pe care aceasta le poate avea) este o crima si o astfel de fapta trebuie pedepsita ca atare.

Se pare ca fanatismul religios si cel izvorat din ignoranta nu se limiteaza la un areal geografic sau cultura... prostia este universala iar incompetenta este prezenta la toate nivelurile oricarei societati.

Avem si noi talibanii nostrii...

Un comentariu:

  1. stimata domn sau doamna, inainte de a vorbi de a fi acuzati de terorism persoanele care nu se lasa vaccinate ar trebui sa va atrag atentia ca tocmai oameni asemenea dvs sunt teroristii. dvs vreti sa ma treceti strada si eu nu vreau. am dreptul la alegere. si deocamdata statisticile vorbesc despre faptul ca se dubleaza numarul mortilor dupa campaniile de vaccinare impotriva gripei. iar daca eu consider ca vaccinul imi face rau am dreptul la alegere. mai ales ca intr-o epidemie de gripa ajungem sa suferim 90 % din populatie. adica se imbolnavesc 15-20 milioane de persoane in tara asta, mor cateva zeci, probabil cu sistemul imunitar care erau oricum la pamant. ceilalati sunt bine mersi isi intaresc si mai mult sistemul imunitar. iar dumneata vrei obligat fortat sa fie vaccinati toti, fie ca trebuie fie ca nu. asa ca pe vite. si daca nu ne conformam, sa fim tratati ca niste teroristi? nu ati auzit stimata fiinta care probabil aveti ceva materie cenusie, ca gripa e ceva banal care se trateaza in 7 zile cu medicamente si trece intr-o saptamana fara nici un tratament? daca massmedia este isterizata de niste descreierati care vor sa faca profit din vanzarea de medicamente de ce trebuie sa platesc pt lipsa lor de scrupule?

    si daca ar fi inofesive aceste vaccinuri, dar din pacate sunt pline de niste substante foarte interesante si daca le-ati citi efectele care le induc ati fugi mancand pamantul de ele. dar printre altele poate o sa descoperiti, poate cu intarziere ca iluminatii si francmasonii acestei lumi vor sa reduca populatia lumii sub un miliard. si au nevoie de ocazii prin care sa distruga sanatatea sistematic. si ce boala mai buna decat gripa se preteaza la a fi folosita? toata lumea "sufera" si atunci printr-un vaccin incarcat cu niste substante ciudate, se paote mina sistemul imunitar si astfel se poate implini acest deziderat al unor minti bolnave care se cred Dumenzeu si decid ce e mai bine pt noi. adica moartea sau viata mea! nu multumesc nu am nevoie de grija dumitale paranoica si bolnava. ocupa mai bine de altceva; du-te si ai grija de mama dumitale daca mai traieste. i-ai cateva citrice,fa-i un ceai cald si cupa de iubire si o sa traiasca foarte bine. vaccinul vi-l recomand daca vreti sa scapati de ea si sa o trimite-ti pe lumea cealalta.

    RăspundețiȘtergere