joi, 28 ianuarie 2010

Articol vechi... dar bun de pe Voxpublica

Rar gasesti un articol in presa care sa ridice o intrebare serioasa cu privire la utilitatea campaniilor de vaccinare in masa... mai ales cand vine vorba de un virus ce pare a fi bland. (marea majoritatea a cazurilor sunt atat de greu de detectat incat nu sunt raportate).


Ceva scris in noiembrie

si... nu e vorba de conspiratii, flacari violet, cipuri lichide si linkuri catre religie-nustiuce.ro

Dincolo de o doza de scepticism stiintific de care avem nevoie cu totii din cand in cand, in nici un articol scris de oameni responsabili nu o sa vedeti Vaccinare - pisu rau, ci ca vaccinarea trebuie facuta in special persoanelor ce prezinta riscul cel mai mare.

Despre AH1N1, epidemia a fost umflata artificial de OMS pentru ca Tamiflu si Relenza sa se vanda, dar reactia de producere a dozelor de vaccin a fost una corecta si sper ca sa se vaccineze toti cei ce au nevoie... (si ca vaccinurile sa ajunga in tarile lumii a treia GRATIS pentru a servi unor oameni ce nu isi permit sa faca gripa.... caci nu au acces la spitale)

Eu unul va recomand vaccinarea anula de gripa pentru a evita automedicatia cu paracetamol (si toate frectiile ce il contin).

Be safe!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu