marți, 8 decembrie 2009

Ziua 1, controlul medical inainte de vaccinare.

Nu am plecat la drum inainte de a imi verifica de acasa temperatura 36,7... ca era dimineata si inca imi era somn. Apoi am stat atent sa vad daca tusesc sau daca stranut... totul ok.

Am ajuns la cabinet pe la 12:30, deoarece in presa se zicea ca vaccinarea incepe pe la 1. Doua fete asteptau si ele pe acolo. M-am interesat si am aflat ca in ziua precedenta doar 2 persoane se vaccinasera de AH1N1.

Dupa o discutie cu cineva de acolo, am aflat ca doctorita era in concediu de odihna si ca ar trebui sa revin pe la doua. Pleaca fetele de acolo si plec si eu... incerc sa imi rezolv treburile.

Pe la 2 revin, e putin mai multa lume insa... doctorita vine sigur doar de la  3... bun asa... e timpul pentru o plimbare

Ajung pe la 15:15 si in sala de asteptare e full.... cateva fete se uita la mine si imi spun "esti baiat". Eu... wow in mintea mea...,

- pai intra la asistenta,

Ma conformez si intru acolo, unde erau deja tipii de care amintisem deja.

Primesc traditionalul termometru de pus sub brat pe care intreb glumet daca trebuie sa il bag sub limba (yuck!), si primesc intrebarile tipice:

- esti bolnav?
-NU
-sub medicatie de orice fel?
-NU
-ai alergie la ceva?
-NU
-ai facu vaccinul antigripal obisnuit?
-NU anul asta, candva in trecut, dar nu mai tin minte cand...


ulterior dupa sosirea doctoritei, ea se uita repede in gat... putin cu stetoscopul la inima si respiratie, si jap la injectie. Asistenta are mana buna.

Ies afara si deoarece ma enerveza privirile ingrijorate ale celor ce asteapta cu infrigurare pe afara (plus tipele care venisera sa faca campanie impotriva vaccinului) fac o gluma proasta si ma pornesc spre casa.

Vaccinul deja incepe sa colcaie in  mine, ma simt invincibil :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu