marți, 15 decembrie 2009

Impreuna putem sa salvam vieti!

Salveaza o viata... pe a ta! Fa vaccinul!

E romanesc, e foarte bun, nu are chimicale... statul isi asuma raspunderea pentru el, e moka, te face sa economisesti la medicamente, la masti chirurgicale... la stres!
Efectele secundare sunt minore, cele ale unui vaccin obisnuit sau ale unei banale injectii... INSA raspunde sincer la toate intrebarile doctorului din timpul controlulul de dinaintea vaccinarii!

Te-ai vaccinat? Ai vazut ca e totul ok? Te-ai convins ca Romania e plina de idioti si de doctori facuti pe net? E timpul sa iti convingi apropiatii... prin propriul exemplu.

Arata ca totul e ok, poti sa ii trimiti si pe acest blog... ca sa se convinga si sa citeasca si altceva de pe net, nu numai zvonuri!

Raspandeste vestea in orice fel poti, linkuieste blogul si fa ca impreuna sa putem ajunge la cati mai multi oameni si salva cat mai multe vieti.

Suntem una din putinele tari cu vaccin propriu, si el se strica prin frigidere din cauza fricii irationale a oamenilor (manati de biserica, farmaciste si prostii de pe net), nu e pacat de munca profesionistilor de la Cantacuzino?

Hai sa schimbam asta, sa nu lasam ca spitalele sa se umple de bolnavi si cimitirele de morti.
Numai impreuna putem sa biruim prostia si zvonurile!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu